Ighevj

Sproeten zijn een natuurlijk verschijnsel. Je bent ermee geboren of je krijgt ze door de zon. En dat is nou precies waarom ze een trend zijn: ze zorgen voor een natuurlijke look.

Vroeger was dat anders, toen werden sproeten gezien als een schoonheidsfoutje. Tegenwoordig zijn ze onderdeel van een unieke, natuurlijke look.

Dus wil je graag opvallen? Maak dan gewoon gebruik van jouw natuurlijke schoonheid!

Veel beauty fans doen al mee aan deze trend en laten kleine sproeten of moedervlekken pigmenteren. Op deze manier voegen ze iets toe aan hun eigen look.

Als je voor een schattige uitstraling gaat, dan moet je wel even op een paar dingen letten, want kunstmatige sproeten zijn in principe gezichtstattoos die best een groot oppervlak beslaan. Let er dus op dat het wel ‘klein’ blijft als je voor de cute look gaat.

Pigmenteren, dat is toch een soort tatoeëren?
Dat klopt. Nou ja, bijna dan. Dit is het verschil: bij pigmenteren wordt er pigment in de huid aangebracht met een naald. Tot zover lijkt het dus op tatoeëren. Bij pigmentatie wordt er alleen minder diep in de huid gewerkt en wordt er pigment gebruikt en geen inkt, zoals bij tatoeëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *