Ighevj

Nieuwe tattoo ideeën en ontwerpen zijn eindeloos. Bijna alles is al een keer getatoeëerd Vernieuwende motieven en ideeën zorgen altijd voor een hoop dynamiek in de tattoo scene en leveren vaak nieuwe trends op.

Veel tattoo fans zijn gek op ontwerpen die iets heftigs of historisch uitbeelden.

Ook nu:Corona tattoos.

De eerste trendsetters hebben al een corona tattoo laten zetten. Voor de een werkt het als een soort bescherming of een herinnering aan een zware tijd, de ander vindt een Covid-19 tattoo vooral grappig.

Corona tattoos zijn nu echt een ding en inmiddels zijn er al heel wat artiesten die super mooie Corona tattoos zetten. In deze blog lees je er meer over.

Waarom zou je een Covid-19 tattoo willen?
Dat verschilt. Voor de een zijn corona tattoos een serieuze bedoening, voor de ander juist helemaal niet. De Corona pandemie is voor veel mensen, de kritisch ingestelden onder ons, een teken dat er iets goed mis is met de wereld. Deze bijna onheilspellende gedachte zie je terug in de corona tattoo ontwerpen.

Zo ernstig is het niet altijd: zo tovert een rol toiletpapier als tattoo vaak een glimlach op iemands gezicht. Het is maar hoe je ernaar kijkt.

Hieronder vind je een paar coole symbolen (of combinaties van symbolen) die met de #coronatattoo op het internet rondgaan.

1. “Corona Survivor”
Rollen toiletpapier (met of zonder tekst of tekening erop) zijn populair bij tattoo liefhebbers. Soms staat er als voetnoot onder: ’misschien’ of ‘voorlopig’.

2. Maskers
Je kan het zo gek niet bedenken of een tattoo ontwerp heeft een beschermingsmasker op: portretten, stripfiguren, smileys, maskers zelf (een masker met een masker op dus).

Dit grapje werkt goed bij tattoo ontwerpen met humor, maar juist ook bij tattoos met een wat sombere boodschap. Een goede kandidaat voor de volgende blijvende tattoo trend is de dinosaurus met een beademingsmasker op. Een nogal cynisch tattoo plaatje, maar het geeft wel goed weer hoe het leven er op deze planeet voor staat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *