Ighevj

Bijna elke vrouw gebruikt ten minste een soort make-up voordat ze naar buiten gaat. Een ritueel waar nogal wat tijd in gaat zitten. En iedereen kent het wel: die tijd heb je gewoon niet altijd.

Permanente make-up (PMU) is dan echt een uitkomst, want het geeft vrouwen (maar ook mannen!) een mooie, dagelijkse basic en natuurlijke look die permanent op de huid wordt aangebracht. Heel praktisch dus! (kun je weer iets langer in je bed blijven liggen ?).

PMU-behandelingen zijn er voor verschillende delen van het gezicht: dat gaat van PMU wenkbrauwen tot PMU eyeliner en van kunstmatige sproeten tot PMU lippen. Bijna alles wat met make-up wordt aangebracht kan worden vervangen door PMU. Hieronder geven wij je een inkijkje in de wijde wereld van PMU.

Wat is het verschil tussen PMU en een tattoo?
Net zoals tatoeëerders, brengen PMU-specialisten kleurpigment aan in de huid en veranderen hiermee de kleur permanent. Schoonheidsspecialisten gebruiken superdunne naalden die minder diep in de huid prikken dan tattoo naalden.

Omdat het kleurpigment bij PMU in de bovenste huidlagen wordt ingebracht, vervagen ze helemaal na een paar jaar. Dat is een groot verschil met een tattoo, die permanent blijft zitten. Soms blijft er een klein restje van de PMU zichtbaar.

PMU op de huid aanbrengen irriteert de huid veel minder dan een klassieke tattoo. En volgens de visagie experts is een PMU sessie ook veel minder pijnlijk. Twee belangrijke voordelen van PMU dus, want de huid wordt bijna niet aangetast en je kunt shinen zonder tijd kwijt te zijn met make-up aanbrengen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *